Om Snickeribolaget

Jag heter Magnus Hägg och det är jag som driver Snickeribolaget sedan 2001. Bolaget består av mig och 8 stycken duktiga och serviceinriktade snickare som jag har till min hjälp.

 

Jag var färdig med min utbildning 1989 och har arbetat som snickare sedan dess. Jag och mina kollegor har lång erfarenhet och strävar alltid efter att våra kunder ska bli 100% nöjda med arbetet vi utför. Tillsammans kan vi hjälpa er att få den produkt ni söker, med vår expertis och era önskemål. 

 

Välkommna till oss

Magnus Hägg

Kontakta oss

Vår historia

 

Snickeribolaget har funnits på samma plats sedan 1962 då firman flyttade ut från Vellinge till nuvarande byggnad på Långeväg .Snickeriet ligger mellan N.Håslöv och Höllviken. Lokalerna har byggts om och till i olika omgångar, så att vi nu disponerar ca 1750m2 till vår tillverkning.

Senaste tillbyggnaden färdigställdes hösten 2014 då vår nya monteringshall och färdiglager blev färdig .Detta gör att vi nu kan montera ihop snickerierna och se att det har det utseende och passform som vi önskat.

Vintern 2006 så investerade vi  i  flisanläggning så att vi är självförsörjande vad det gäller värmebehovet .Detta har även medfört att vi har minskat vårt avfall och bara skickar vidare det som skall återvinnas eller destrueras.

Under 2008 byggdes sprutbox och torkrum så att vi kan ytbehandla våra inredningar

själva och ha överblick på hela tillverkningsprocessen .

2015 så införskaffades våran CNC maskin och tillverkningsprocessen tog ytterligare ett stort steg i att leverera högre kvalitet.

 

 

 

Adress

Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Telefon 
040 42 32 05

 

E-mail 

snickeribolaget@telia.com