Snickeribolaget i Höllviksnäs AB

Vi är ett specialsnickeri med cirka 60 års erfarenhet. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska bli 100% nöjda med arbetet vi utför.

Kontakta oss idag

Specialsnickeri med 60 års erfarenhet

Jag heter Magnus Hägg och det är jag som driver Snickeribolaget sedan 2001. Bolaget består av mig och 9 stycken duktiga och serviceinriktade snickare som jag har till min hjälp.

Jag var färdig med min utbildning 1989 och har arbetat som snickare sedan dess. Jag och mina kollegor har lång erfarenhet och strävar alltid efter att våra kunder ska bli 100% nöjda med arbetet vi utför. Tillsammans kan vi hjälpa er att få den produkt ni söker, med vår expertis och era önskemål. 

Om Snickeribolaget

Snickeribolaget har funnits på samma plats sedan 1962 då firman flyttade ut från Vellinge till nuvarande byggnad på Långeväg .Snickeriet ligger mellan N.Håslöv och Höllviken. Lokalerna har byggts om och till i olika omgångar, så att vi nu disponerar ca 1750m2 till vår tillverkning.

Senaste tillbyggnaden färdigställdes hösten 2014 då vår nya monteringshall och färdiglager blev färdig .Detta gör att vi nu kan montera ihop snickerierna och se att det har det utseende och passform som vi önskat.

Vintern 2006 så investerade vi  i  flisanläggning så att vi är självförsörjande vad det gäller värmebehovet .Detta har även medfört att vi har minskat vårt avfall och bara skickar vidare det som skall återvinnas eller destrueras.

Under 2008 byggdes sprutbox och torkrum så att vi kan ytbehandla våra inredningar själva och ha överblick på hela tillverkningsprocessen . 

2015 så införskaffades våran CNC maskin och tillverkningsprocessen tog ytterligare ett stort steg i att leverera högre kvalitet.

Snickeribolaget i Höllviksnäs AB

Ditt snickeri nära Vellinge

Vi tillverkar specialsnickerier och inredningar till både privat och offentlig miljö såsom hotell, restauranger, barer och storkök.

Läs mer

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller via kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

 

040-42 32 05

Kontakta oss

Kontakta oss idag

Adress:
Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Vägbeskrivning

Telefon:
040-42 32 05

Email:
snickeribolaget@telia.com

Sociala Medier:

Öppettider:

Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Snickeribolaget i Höllviksnäs AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Snickeribolaget i Höllviksnäs AB.