Dörrar

Vi tillverkar dörrar efter era önskemål

Kontakta oss idag

Erfaren dörrtillverkare med lokalproduktion

Vill ni ha en unik dörr av hög kvalitet? Dörren är ofta det första man ser på ett hus, vilket gör den till en avgörande detalj för intrycket. I vår dörrtillverkning i Skåne tillverkas dörrarna helt efter era önskemål, både från ritning eller genom att vi gemensamt diskuterar fram hur ni vill att er dörr ska se ut. Med över 60 års erfarenhet av branschen och som specialitet att tillverka nya snickerier på gammalt vis strävar vi efter att göra våra kunder 100 % nöjda.

Ytterdörrar

I vårt breda sortiment av ytterdörrar erbjuder vi aluminiumförstärkta ytterdörrar med Hdf skivor, massiva dörrar i olika träslag samt kvalitativa paneldörrar.

Innerdörrar

Letar ni efter fanerade innerdörrar? Föredrar ni massiva spegeldörrar? Från enkla vikdörrar till detaljrika skjutdörrar, vi tar fram det just ni vill ha.

Fabriks- eller penselmålade

Låt oss ta fram den dörr som passar just ert hem och er inredningsstil. Alla våra dörrar kan levereras fabriksmålade alternativt penselmålade efter önskemål, samt med önskad funktion. Beslagning och lås följer föreskrivna regler och kan även de anpassas efter era önskemål.
Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Hög Kvalitet och Unik Design på våra dörrar i skåne

I vårt sortiment av ytterdörrar hittar du både moderna och klassiska alternativ, från robusta aluminiumförstärkta dörrar till eleganta massiva trädörrar. Våra ytterdörrar är designade för att tåla tuffa väderförhållanden samtidigt som de erbjuder en inbjudande entré till ditt hem.

För inomhusmiljöer erbjuder vi ett varierat urval av innerdörrar. Oavsett om du är ute efter stilrena fanerade dörrar, traditionella massiva spegeldörrar eller smarta vik- och skjutdörrar, kan vi tillverka dörrar som harmoniserar med din inredningsstil och ger ditt hem en personlig prägel.

Vi tillverkar dörrar i malmö, trelleborg och Lund

Vi tillverkar dörrar i Malmö, Trelleborg och Lund med fokus på hög kvalitet och kundanpassade lösningar. Våra dörrar tillverkas av noggrant utvalda material och med den senaste tekniken för att säkerställa hållbarhet och estetiskt tilltalande design. Oavsett om du behöver en ytterdörr som ska stå emot väder och vind eller en innerdörr som kompletterar din inredning, har vi alternativen för dig.

Våra ytterdörrar inkluderar aluminiumförstärkta modeller med Hdf-skivor, massiva dörrar i olika träslag och högkvalitativa paneldörrar. För innerdörrar erbjuder vi fanerade och massiva spegeldörrar samt speciallösningar som vik- och skjutdörrar. Alla våra dörrar kan levereras antingen fabriksmålade eller penselmålade för att passa din specifika stil och dina behov. Beslagning och lås anpassas efter dina önskemål och följer föreskrivna regler för säkerhet och funktion.

Med över 60 års erfarenhet i branschen är vi specialister på att tillverka nya snickerier på gammalt vis, och vi strävar alltid efter att göra våra kunder 100 % nöjda.

Kontakta oss

Långeväg 136-40
Höllviken, 236 91

Telefon: 040-42 32 05

Email: snickeribolaget@telia.com

hCaptcha