Grindar

Vi tillverkar grindar efter era önskemål

Kontakta oss idag

Kvalitativa grindar från erfaren grindtillverkare

Vi på Snickeribolaget tillverkar högkvalitativa grindar i flera olika träslag och med önskad målning till uppfarter och trädgårdar. Med en yrkeserfarenhet som sträcker sig över 60 år tillbaka i tiden och med specialisering inom tillverkning av nya snickerier i en gammal stil tar vi fram en grind som passar just ert hem.

Lång hållbarhet på utomhusgrindar

Vi arbetar hårt för att kombinera hållbarhet och utseende på grinden. När en grind i trä ska användas utomhus är det av största vikt att man får vattnet att rinna av samt att vattnet inte kommer in i konstruktionen där det kan bidraga till rötskador och flagnande färg. Vi använder oss därför ofta av lärk eller hård trä även om er trägrind ska målas. Specialbelag och gångjärn får vi tillverkat av våra erfarna samarbetspartners, allt för att skapa en grind helt efter era önskemål.

Lokalproducerat i Skåne

Få den grind som passar just ert hem. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder 100 % nöjda, och allt är till det både svenskt såväl som lokalproducerat på plats i Malmö. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss idag

Adress:
Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Vägbeskrivning

Telefon:
040-42 32 05

Email:
snickeribolaget@telia.com

Sociala Medier:

Öppettider:

Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Snickeribolaget i Höllviksnäs AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Snickeribolaget i Höllviksnäs AB.