Grindar

Vi tillverkar grindar efter era önskemål

Kontakta oss idag

Kvalitativa grindar från erfaren grindtillverkare

Vi på Snickeribolaget tillverkar högkvalitativa grindar i flera olika träslag och med önskad målning till uppfarter och trädgårdar. Med en yrkeserfarenhet som sträcker sig över 60 år tillbaka i tiden och med specialisering inom tillverkning av nya snickerier i en gammal stil tar vi fram en grind som passar just ert hem.

Lång hållbarhet på utomhusgrindar

Vi arbetar hårt för att kombinera hållbarhet och utseende på grinden. När en grind i trä ska användas utomhus är det av största vikt att man får vattnet att rinna av samt att vattnet inte kommer in i konstruktionen där det kan bidraga till rötskador och flagnande färg. Vi använder oss därför ofta av lärk eller hård trä även om er trägrind ska målas. Specialbelag och gångjärn får vi tillverkat av våra erfarna samarbetspartners, allt för att skapa en grind helt efter era önskemål.

Lokalproducerat i Skåne

Få den grind som passar just ert hem. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder 100 % nöjda, och allt är till det både svenskt såväl som lokalproducerat på plats i Malmö. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss

Långeväg 136-40
Höllviken, 236 91

Telefon: 040-42 32 05

Email: snickeribolaget@telia.com

hCaptcha