fönster

Vi tillverkar unika fönster i Skåne efter era önskemål

Kontakta oss idag

Högkvalitativa fönster med lokal tillverkning

Vi på Snickeribolaget i Malmö har tillverkat fönster i över 60 år och vågar därför påstå att vi har riktigt god kunskap och erfarenhet på de flesta sorters fönster. Eftersom vi inte har någon serietillverkning är det helt unika produkter vi erbjuder, och vi strävar alltid efter att göra kunden 100 % nöjd.

Fönstertillverkning efter kundens önskemål

Letar ni efter kopplade fönster, eller är det 2 och 3 glas fönster som behövs till huset i Såne? Önskas det sidohängda eller pivåhängda fönster? När ni vänder er till vår fönstertillverkning kan ni räkna med att få fönster helt efter era önskemål. Vi tillverkar även karmar och bågar med profiler och utseende för att komplettera vid tillbygge och utbyte av fönster. 

Våra fönstersnickare utför spröjsning och olika glas/beläggningar efter önskemål. Ytbehandlingen sker hos en målerifirma med stor erfarenhet av både fabriksmålning och målning med linoljefärg. Vi själva använder oss av Ottosson färg, en riktigt gammaldags linoljefärg. Ytbehandlingen sker enligt deras färgschema.

Välj en fönstertillverkare i Skåne som skapar högkvalitativa och vackra fönster helt efter era önskemål. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss idag

Adress:
Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Vägbeskrivning

Telefon:
040-42 32 05

Email:
snickeribolaget@telia.com

Sociala Medier:

Öppettider:

Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Snickeribolaget i Höllviksnäs AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Snickeribolaget i Höllviksnäs AB.