möbler

Vi tillverkar möbler efter era önskemål

Kontakta oss idag

Möbler tillverkade efter önskemål

I vårt möbelsnickeri i Skåne tillverkar vi på Snickeribolaget alla sorters möbler - bord, skänkar, bokhyllor, skåp, väggfasta bänkar m.m. Det enda vi inte gör är stolar. Vad gäller utformning och utseende tillverkar vi allt helt efter era önskemål, både från ritning och genom gemensamma diskussioner. Detta gäller även materialval och ytbehandlingar. När ni vänder er till oss för att få de möbler ni önskar kan ni därför räkna med ett resultat som motsvarar era förväntningar ner till minsta detalj.

Finsnickeri med lokal produktion

Vill ni ha vita köksluckor i gammaldags stil till ert kök, eller önskar ni få väggfasta bokhyllor till vardagsrummet med snedtak? Är det äntligen dags att låta hemmet få en bastu? Oavsett era idéer och önskemål ser våra finsnickare till att ta fram det ni önskar, och eftersom allting är lokalproducerat i Malmö är det självfallet hög kvalitet på möblerna.

60 års erfarenhet

Låt våra möbelsnickare ta fram de möbler som passar just ert hem. Med över 60 års erfarenhet av branschen har vi som specialitet att tillverka nya snickerier på gammalt vis med gammal stil. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan

Kontakta oss

Långeväg 136-40
Höllviken, 236 91

Telefon: 040-42 32 05

Email: snickeribolaget@telia.com

hCaptcha