inredning

Vi tillverkar anpassade möbler och inredningar efter era önskemål

Vjj

Kontakta oss idag

Inredning åt företag och privatpersoner i Södra Skåne

Kvalitativ inredning åt företag och privatpersoner

Behöver ni specifika möbler till er reception, eller möbler till ert hem? Vi på Snickeribolaget i Skåne tillverkar inredningar och detaljer av alla slag, från stort till smått. Våra uppdrag kan omfatta allt från en enkel bänkskiva till ett privat kök eller en hel kontorsinredning åt ett företag i Skåne. Inredningarna eller lösningarna tillverkar vi både från ritning såväl som genom att tillsammans med er diskutera igenom önskemålen för att därefter göra förslag eller ritning.

Inredningssnickerier helt efter önskemål i Skåne

Att få en passande möbel eller bokhylla tillverkad behöver inte vara dyrare gentemot att köpa allting klart från traditionella inrednings- och möbelföretag, som i slutändan kanske inte riktigt passar in ändå. Inom utseende och träslag/målning finns det i princip inga begränsningar, vi tar fram det som passar just er. All ytbehandling sker på plats i vårt ytbehandlingsrum. Vi bygger den inredning i Skåne som ni önskar till ert hem eller företag. 

Inredningssnickeri med 60 års erfarenhet

Låt oss ta fram inredning som är helt efter era önskemål. Med mer än 60 års erfarenhet som inredningssnickare i Skåne strävar vi efter att göra våra kunder 100 % nöjda, och allt vi levererar är lokalproducerat här i Skåne. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss idag

Adress:
Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Vägbeskrivning

Telefon:
040-42 32 05

Email:
snickeribolaget@telia.com

Sociala Medier:

Öppettider:

Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Snickeribolaget i Höllviksnäs AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Snickeribolaget i Höllviksnäs AB.