Inredningar

Kvalitativ inredning åt företag och privatpersoner

Behöver ni specifika möbler till er reception, eller möbler till ert hem? Vi på Snickeribolaget i Malmö tillverkar inredningar och detaljer av alla slag, från stort till smått. Våra uppdrag kan omfatta allt från en enkel bänkskiva till ett privat kök eller en hel kontorsinredning åt ett företag. Inredningarna eller lösningarna tillverkar vi både från ritning såväl som genom att tillsammans med er diskutera igenom önskemålen för att därefter göra förslag eller ritning.

 

Inredningssnickerier helt efter önskemål

Att få en passande möbel eller bokhylla tillverkad behöver inte vara dyrare gentemot att köpa allting klart från traditionella inrednings- och möbelföretag, som i slutändan kanske inte riktigt passar in ändå. Inom utseende och träslag/målning finns det i princip inga begränsningar, vi tar fram det som passar just er. All ytbehandling sker på plats i vårt ytbehandlingsrum.

 

Inredningssnickeri med 50 års erfarenhet

Låt oss ta fram inredning som är helt efter era önskemål. Med mer än 50 års erfarenhet som inredningssnickare strävar vi efter att göra våra kunder 100 % nöjda, och allt vi levererar är lokalproducerat här i Skåne. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Adress

Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Telefon 
040 42 32 05

 

E-mail 

snickeribolaget@telia.com