Tillverkning på Snickeribolaget

Vi tillverkar ett stort antal snickerier som exempelvis trappor, inredningar, fönster, dörrar, portar, möbler och grindar.

Kontakta oss idag

Ditt specialsnickeri nära Höllviken och Vellinge

Med snart 60 års erfarenhet har vi införskaffat en bred kunskap och kompetens som bara har ökat med åren. Med erfarenhet och kompetens kombinerat med servicemindedness strävar vi alltid efter att göra våra kunder 100% nöjda med arbetet vi utför. Hos oss hittar du alltid en lösning.

Vi tillverkar det mesta inom snickerier som exempelvis:

  • Trappor

  • Inredningar

  • Fönster

  • Dörrar

  • Portar

  • Möbler

  • Grindar

Ditt snickeri nära Vellinge

Vi tillverkar specialsnickerier och inredningar till både privat och offentlig miljö såsom hotell, restauranger, barer och storkök.

Läs mer

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller via kontaktformuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss
Trappor

Trappor

Trappor är inte bara en transportväg från ett våningsplan till ett annat - det är en möbel oftast centralt placerad i huset. Att trappan har ett snyggt och presentabelt utseende är därför viktigt för det generella intrycket. Vi på Snickeribolaget i Malmö tillverkar trappor på traditionellt vis med både vagn och steg i trä. Om kunden så önskar kan vi även tillverka trappor med olika material såsom metall, trä och glas ihop. Tack vare ett nära samarbete med ett par duktiga smidesfirmor skapas de högkvalitativa konstruktionerna i metall. Genom diskussion eller via färdig ritning ser vi till att utforma trappan för att sedan ta fram tillverkningsritning och pris. Vill ni få lite inspiration? Nästan alla former och utseenden som vi har tillverkat finns dokumenterade med foto, klicka på länken nedan.

Läs mer
Inredningar

Inredningar

Från stort till smått, vi tar fram skräddarsydd inredning åt alla. Med uppdrag från både privatpersoner och företag tillverkar vi alla typer av möbler, från bokhyllor åt kontor till köksbord för det privata hemmet. Allting tillverkas antingen från ritning eller att vi tillsammans med er diskuterar igenom era önskemål och idéer, därefter tar vi fram förslag och ritning. Att få en passande möbel tillverkad behöver inte vara dyrare än att köpa en färdig på traditionella möbelföretag, och när ni vänder er till oss blir ni garanterat nöjda. När det kommer till utseende och träslag/målning finns det i princip inga begränsningar, och all ytbehandling sker på plats i vårt ytbehandlingsrum. Klicka på länken nedan för bilder på de arbeten vi har utfört.

Läs mer
Fönster

Fönster

Kopplade fönster, 2 och 3 glas fönster, sidohängda eller pivåhängda fönster. Oavsett vad ni än önskar tar vi fram rätt fönster åt er. I vårt snickeri i Höllviken tillverkar vi även bågar och karmar med profiler och utseende som kompletterar vid utbyte av fönster och tillbygge. I snickeriet utför vi både spröjsning samt olika glas/beläggningar helt efter era önskemål. När det kommer till ytbehandling sker den hos ett måleriföretag med stor erfarenhet av både fabriksmålning samt målning med linoljefärg. Vi själva använder oss av Ottosson färg. Det här är en riktigt gammaldags linoljefärg, och vår ytbehandling sker helt enligt deras färgschema. Med över 60 års erfarenhet som fönstertillverkare har vi på Snickeribolaget både god kunskap och erfarenhet på i princip alla sorts fönster.

Läs mer
Dörrar

Dörrar

När ni vänder er till oss kan ni räkna med att få dörren helt efter ert huvud. Vi på Snickeribolaget tar fram dörrar både från kundens ritning eller genom att vi gemensamt diskuterar fram önskat utseende. Eftersom dörren oftast är det första man lägger märke till på ett hus tillverkar vi dörrar i en mängd olika utföranden - aluminiumförstärkta med Hdf skivor, massiva dörrar i olika träslag, paneldörrar, fanerade innerdörrar, massiva spegeldörrar, vikdörrar och skjutdörrar. Oavsett om ni önskar ytter- eller innerdörrar kan vi leverera både fabriksmålade såväl som penselmålade efter önskemål. Alla med önskad funktion. Vi anpassar även beslagning och lås efter era önskemål, och vi är alltid noga med att dessa följer föreskrivna regler.

Läs mer
Portar

Portar

Vi på Snickeribolaget nära Vellinge anlitas ofta för att ta fram entréportar till trappuppgångar och gårdsingångar. I vårt snickeri kan vi ta fram portar helt efter kundens önskemål, oavsett vilket träslag, storlek, utseende eller glas som önskas. Vi tillverkar självfallet även portar utan glas. Ett återkommande jobb vi anlitas för är när kunden önskar en exakt kopia av en specifik port, alternativt att man önskar återskapa det traditionella utseende som fastigheten tidigare haft. Vad kunden än önskar ser vi till att ta fram det, och vi ser självfallet även till att komplettera dörrarna med moderna tillval som dörrstängare, el-automatik eller porttelefoner.

Möbler

Möbler

Med över 60 års erfarenhet av snickerier tillverkar vi i princip alla sorters möbler, från bord, skänkar, bokhyllor och skåp vidare till väggfasta bänkar. Det enda vi inte gör är stolar. Våra uppdragsgivare omfattar både företag och privatpersoner, och både utformning samt utseende tas fram helt efter kundens önskemål. Detta sker antingen via kundens ritning eller genom gemensamma diskussioner. Detta gäller även materialval och ytbehandlingar, allt för att ni ska få möbeln precis som ni vill ha den.

Grindar

Grindar

Genom att kombinera utseendet på grinden med hög hållbarhet tar vi fram grindar till uppfarter och trädgårdar i flera olika träslag och med varierande målning. Eftersom det är av yttersta vikt att vatten inte kommer in i konstruktionen, utan att det rinner av direkt, använder vi oss ofta av lärk eller hårt trä även i de grindar som sedan ska målas. Allt för att undvika rötskador och flagnande färg. Vad gäller specialbelag och gångjärn får vi dessa tillverkade av våra erfarna samarbetsparters.

Läs mer

Kontakta oss

Långeväg 136-40
Höllviken, 236 91

Telefon: 040-42 32 05

Email: snickeribolaget@telia.com

hCaptcha