trappor

Vi tillverkar trappor efter era önskemål

Kontakta oss idag

Bygg trätrappor, innertrappor eller entretrappor

Är det dags att bygga nya trapor inomhus eller utomhus? Vi hjälper dig att förverkla det trappor du önskar. Kanske att du vill bygga snygga trappor till entrén eller innertrappor för att lätt komma åt vindsluckorna, loftet eller väggluckorna. Vi skapar inte bara säkra innertrappor utan även trappor med  en nsygg design. Med specialitet inom att ta fram nya snickerier i gammal stil tillverkar vi trappor på traditionellt vis med vagn och steg i trä. I vårt trappsnickeri tillverkar vi även många trappor där vi blandar olika material som metall, glas och trä tillsammans. Tack vare ett samarbete med ett par olika duktiga smidesfirmor kan vi även skapa häftiga metaltrappor. 

Erfaren trapptillverkare

Från att ha varit endast en transportväg från ett våningsplan till ett annat är trappor idag en möbel som oftast står centralt placerad i huset. För att ge ett snyggt och presentabelt utseende är trappans utseende jämfört med den rådande inredningen inomhus enormt viktigt. Med över 60 års erfarenhet bygger vi på Snickeribolaget trappor helt efter önskemål, antingen efter färdig ritning eller genom diskussion med er som kund. Vi jobbar tillsammans från idé till monteringen av er nya trappa. 

Trapptillverkning med inspiration

Låt oss bygga en trappa som lyfter fastigheten eller hemmet på rätt sätt. Vi har tillverkat trappor i alla möjliga former och material, här nedan ser du några exempel på trappor inomhus , inspireras för at hitta det trapopr som du önskar. Vi bygger exklusiva , moderna och stilrena trappor i både trä, metal och i rostfritt stål. Inga utmaning är för svåra för oss på Snickerbolaget. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss

Långeväg 136-40
Höllviken, 236 91

Telefon: 040-42 32 05

Email: snickeribolaget@telia.com

hCaptcha