trappor

Vi tillverkar trappor efter era önskemål

Kontakta oss idag

Bygg trätrappor, innertrappor eller entretrappor

Är det dags att bygga nya trapor inomhus eller utomhus? Vi hjälper dig att förverkla det trappor du önskar. Kanske att du vill bygga snygga trappor till entrén eller innertrappor för att lätt komma åt vindsluckorna, loftet eller väggluckorna. Vi skapar inte bara säkra innertrappor utan även trappor med  en nsygg design. Med specialitet inom att ta fram nya snickerier i gammal stil tillverkar vi trappor på traditionellt vis med vagn och steg i trä. I vårt trappsnickeri tillverkar vi även många trappor där vi blandar olika material som metall, glas och trä tillsammans. Tack vare ett samarbete med ett par olika duktiga smidesfirmor kan vi även skapa häftiga metaltrappor. 

Erfaren trapptillverkare

Från att ha varit endast en transportväg från ett våningsplan till ett annat är trappor idag en möbel som oftast står centralt placerad i huset. För att ge ett snyggt och presentabelt utseende är trappans utseende jämfört med den rådande inredningen inomhus enormt viktigt. Med över 60 års erfarenhet bygger vi på Snickeribolaget trappor helt efter önskemål, antingen efter färdig ritning eller genom diskussion med er som kund. Vi jobbar tillsammans från idé till monteringen av er nya trappa. 

Trapptillverkning med inspiration

Låt oss bygga en trappa som lyfter fastigheten eller hemmet på rätt sätt. Vi har tillverkat trappor i alla möjliga former och material, här nedan ser du några exempel på trappor inomhus , inspireras för at hitta det trapopr som du önskar. Vi bygger exklusiva , moderna och stilrena trappor i både trä, metal och i rostfritt stål. Inga utmaning är för svåra för oss på Snickerbolaget. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Vi tillverkar dörrar i skåne med fokus på malmö, lund och trelleborg

Är det dags att bygga nya trappor inomhus eller utomhus i Skåne? Vi hjälper dig att förverkliga de trappor du önskar i Malmö, Lund och Trelleborg. Oavsett om du vill ha snygga trappor till entrén eller praktiska innertrappor för att lätt komma åt vindsluckorna, loftet eller väggluckorna, så erbjuder vi både säkerhet och en elegant design. Vi är specialister på att tillverka trappor på traditionellt vis, med vagn och steg i trä, vilket ger en tidlös charm. Vårt trappsnickeri skapar också moderna trappor genom att blanda material som metall, glas och trä. Tack vare samarbeten med duktiga smidesfirmor kan vi även erbjuda imponerande metaltrappor.

Unik design och tillverkning i skåne

Varje hem är unikt och det ska även dess trappor vara. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar perfekt till din inredning och stil. Från innertrappor till entrétrappor skapar vi trappor som inte bara är säkra och funktionella utan också en visuell höjdpunkt i ditt hem. Vår erfarenhet och expertis gör att vi kan hantera alla typer av utmaningar och önskemål.

Kontakta oss

Långeväg 136-40
Höllviken, 236 91

Telefon: 040-42 32 05

Email: snickeribolaget@telia.com

hCaptcha