Trappor

Erfaren trapptillverkare

Från att ha varit endast en transportväg från ett våningsplan till ett annat är trappor idag en möbel som oftast står centralt placerad i huset. För att ge ett snyggt och presentabelt utseende är trappans utseende jämfört med den rådande inredningen inomhus enormt viktigt. Med över 50 års erfarenhet bygger vi på Snickeribolaget trappor helt efter önskemål, antingen efter färdig ritning eller genom diskussion med er som kund. Vi jobbar tillsammans från idé till monteringen av er nya trappa.

 

Trappor med olika material

Med specialitet inom att ta fram nya snickerier i gammal stil tillverkar vi trappor på traditionellt vis med vagn och steg i trä. I vårt trappsnickeri tillverkar vi även många trappor där vi blandar olika material som metall, glas och trä tillsammans. Tack vare ett samarbete med ett par olika duktiga smidesfirmor tas våra konstruktioner i metall fram.

 

Trapptillverkning med inspiration

Låt oss bygga en trappa som lyfter fastigheten eller hemmet på rätt sätt. Vi har tillverkat trappor i alla möjliga former och material, här nedan ser du några exempel för att ge lite inspiration. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Adress

Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Telefon 
040 42 32 05

 

E-mail 

snickeribolaget@telia.com