trappor

Vi tillverkar trappor efter era önskemål

Kontakta oss idag

Erfaren trapptillverkare

Från att ha varit endast en transportväg från ett våningsplan till ett annat är trappor idag en möbel som oftast står centralt placerad i huset. För att ge ett snyggt och presentabelt utseende är trappans utseende jämfört med den rådande inredningen inomhus enormt viktigt. Med över 60 års erfarenhet bygger vi på Snickeribolaget trappor helt efter önskemål, antingen efter färdig ritning eller genom diskussion med er som kund. Vi jobbar tillsammans från idé till monteringen av er nya trappa. 

Bygg trätrappor, innertrappor eller entretrappor

Är det dags att bygga nya trapor inomhus eller utomhus? Vi hjälper dig att förverkla det trappor du önskar. Kanske att du vill bygga snygga trappor till entrén eller innertrappor för att lätt komma åt vindsluckorna, loftet eller väggluckorna. Vi skapar inte bara säkra innertrappor utan även trappor med  en nsygg design. Med specialitet inom att ta fram nya snickerier i gammal stil tillverkar vi trappor på traditionellt vis med vagn och steg i trä. I vårt trappsnickeri tillverkar vi även många trappor där vi blandar olika material som metall, glas och trä tillsammans. Tack vare ett samarbete med ett par olika duktiga smidesfirmor kan vi även skapa häftiga metaltrappor. 

Trapptillverkning med inspiration

Låt oss bygga en trappa som lyfter fastigheten eller hemmet på rätt sätt. Vi har tillverkat trappor i alla möjliga former och material, här nedan ser du några exempel på trappor inomhus , inspireras för at hitta det trapopr som du önskar. Vi bygger exklusiva , moderna och stilrena trappor i både trä, metal och i rostfritt stål. Inga utmaning är för svåra för oss på Snickerbolaget. Ring oss på 040-42 32 05 eller maila till snickeribolaget@telia.com så hör vi av oss så fort vi kan.

Kontakta oss idag

Adress:
Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Vägbeskrivning

Telefon:
040-42 32 05

Email:
snickeribolaget@telia.com

Sociala Medier:

Öppettider:

Måndag - Torsdag 07:00 - 16:00

Fredag 07:00 - 15:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Snickeribolaget i Höllviksnäs AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Snickeribolaget i Höllviksnäs AB.