Om Snickeribolaget i Skåne

Jag heter Magnus Hägg och det är jag som driver Snickeribolaget sedan 2001. Bolaget består av mig och 8 stycken duktiga och serviceinriktade snickare som jag har till min hjälp.


Jag var färdig med min utbildning 1989 och har arbetat som snickare sedan dess. Jag och mina kollegor har lång erfarenhet och strävar alltid efter att våra kunder ska bli 100% nöjda med arbetet vi utför. Tillsammans kan vi hjälpa er att få den produkt ni söker, med vår expertis och era önskemål. 


Välkommna till oss

Magnus Hägg

Kontakta oss

Vår historia

Snickeribolaget har funnits på samma plats sedan 1962 då firman flyttade ut från Vellinge till nuvarande byggnad på Långeväg. Snickeriet ligger mellan N.Håslöv och Höllviken. Lokalerna har byggts om och till i olika omgångar, så att vi nu disponerar ca 1100 kvm till vår tillverkning. Senaste tillbyggnaden färdigställdes vintern 2003-2004 då vår nya monteringshall blev färdig. Detta gör att vi nu kan montera ihop snickerierna och se att det har det utseende och passform som vi önskar. 


Vintern 2006 så investerade vi även i brikett och flisanläggning så att vi är självförsörjande vad det gäller värmebehovet. Detta har även medfört att vi har minskat vårt avfall och bara skickar vidare det som skall återvinnas eller destrueras. Under 2008 har vi även byggt sprutbox och torkrum så att vi kan ytbehandla våra inredningar själva och ha överblick på hela tillverkningsprocessen.Sent 2012 har vi byggt en stor hall där vi kan förvara färdiga snickerier som väntar på leverans.och även lasta o lasta av snickerier och träleveranser inomhus.

Adress

Snickeribolaget i Höllviksnäs AB
Långeväg 136-40
236 91 Höllviken

Telefon 
040 42 32 05


E-mail 

snickeribolaget@telia.com